Palveluitamme:

Imuroinnit

Suurtehoimurointi on tehokas, nopea ja jokaiselle asiakkaalle omiin tarpeisiin räätälöity, vaivaton puhdistusmenetelmä.

Suurtehoimurointi soveltuu moniin eri kohteisiin kuten rakentamiseen ja remontointiin niin suurissa kuin pienissä kiinteistöissä. Suurtehoimurilla hoituu myös teollisuudessa käytettävien kattiloiden, siilojen, säiliöiden sekä muiden vaikeasti puhdistettavien kohteiden siivous.

Suurtehoimuroinnilla voidaan poistaa erilaisia maa-aineita kuten hiekkaa ja soraa. Rakennustyömailla ylä- ja alapohjan eristeiden (villat, sahanpurut, sammaleet) sekä myös tiili- ja betonimurskeiden poisto imuroinnilla onnistuu kätevästi. Suurtehoimurointi soveltuu loistavasti myös maataloudessa esim. viljasiilojen puhdistukseen tai muiden pölyävien materiaalien poistoon.

Vaihtolavat

Meiltä saat vaihtolavat erilaisiin tarpeisiin kuten esim. piha-ja puutarhatalkoisiin risuille, oksille ja puutarhajätteille sekä remontoinnista tai rakentamisesta aiheutuvien jätteiden kuljetukseen.

Meiltä saat myös kestävät, kovemman ja painavamman metalliromun keräykseen sopivat vaihtolavat.

Vaihtolava on helppo ja vaivaton tapa saada jätteet pois omalta tontilta. Soita meille, niin tuomme nopeasti tarvitsemasi lavan haluamaasi paikkaan. Voit laittaa kaiken pois vietävän lavalle ja me hoidamme edullisesti lavan tyhjennyksen. Näin sinä säästät aikaa ja vaivaa.

Puhdistukset

Lisätietoja tulossa pian

Pesut

Lisätietoja tulossa pian

Ekovex Ympäristöpalvelut kuuluu Eurajoki Group konserniin. Kehitämme yhdessä  ympäristöystävällisiä toimintaratkaisuja kiertotalouden keinon.

 

Eurajoki Group

Ota yhteyttä